PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV treft AS Monaco in voorronde van de Champions League

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV heeft pittig geloot in de derde voorronde van de Champions League. Ze moeten het namelijk opnemen tegen AS Monaco. Vooraf wisten we al dat de Eindhovenaren gekoppeld zouden worden aan Monaco (FRA), Sturm Graz (OOS), Union Saint-Gillis (BEL) of de winnaar van FC Midtjylland (DEN) – AEK Larnaca (CYP). Midtjylland en Larnaca moeten nog tegen elkaar uitkomen in de tweede voorronde van het toernooi. Het tweeluik wordt afgewerkt op dinsdag 19 (in Denemarken) en dinsdag 26 juli (op Cyprus).

PSV speelt zijn eerste wedstrijd op 2 of 3 augustus en op 9 augustus volgt de return. Overleeft de nummer twee van de Eredivisie in het voorbije voetbalseizoen de eerste schifting, dan wacht alleen nog de play-offronde. De duels in deze ronde worden afgewerkt op 16 en 17 augustus en op 23 en 24 augustus. De loting vindt op 2 augustus plaats.

Sneuvelt PSV in de derde voorronde van de Champions League, dan verhuizen de Eindhovenaren automatisch naar de Europa League. In dat geval krijgen de mannen van Van Nistelrooy direct een ticket voor de poulefase.

One thought on “PSV treft AS Monaco in voorronde van de Champions League

  1. Nee hè wat een geluk weer. Dat hebben ze in Amsterdam nu nooit. Dat moet dan maar weten ze in Monaco ook dat Nederland niet alleen uit Amsterdam bestaat. Misschien moeten we die gasten eens een poepluiers laten ruiken. Zelf de eigen supporters noemen zich boeren, daar wil ik niet bijhoren.als P S V daar doorkomt gaan we er wel in geloven. Ach waarom niet eigenlijk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.