PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roda kampt met vraagtekens tegen PSV

Veldhoven weet na de vrijdagtraining nog niet wie hij zaterdag op kan stellen tegen PSV. Zijn selectie telt vier twijfelgevallen.

Ruud Vormer, Jimmy Hempte, Wiljan Pluim en Mitchell Donald zijn allen niet okselfris. “Ruud voelde zich grieperig waarna we hem naar huis hebben gestuurd. Het gaat weer iets beter, maar we moeten afwachten tot zaterdag eer we zeker weten of hij kan spelen”, zegt Van Veldhoven tegenover Dagblad De Limburger.

De trainer is niet van plan om risico’s te nemen met spelers die niet honderd procent fit zijn. “We gaan overal proberen punten te pakken, ook bij PSV. Maar dan moet je er als speler wel klaar voor zijn. Anders heeft het geen zin”, zegt de coach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.